Cloud servers

Volledig SSD

Ons cloud platform werkt uitsluitend met SSDs. Hierdoor is de cloud server tot 10x sneller dan oplossingen met traditionele harde schijven.

Ongekend stabiel

Mocht een server uitvallen, dan neemt een andere het zonder onderbrekingen automatisch over. Terwijl wij het probleem op de achtergrond oplossen, gaat jouw server gewoon verder.

Geen zorgen

Wij monitoren ons cloud platform 24/7. Zo zijn wij bij het minste of geringste direct op de hoogte en hoef jij je geen zorgen te maken over de bereikbaarheid van je server.

Onze Cloud VPS hosting is razendsnel

Dankzij onze razendsnelle VPS hosting krijgt je website de boost die het verdient. Met 99,9% uptime garantie en eenvoudige capaciteits upgrades kan je eindeloos groeien zonder je zorgen te maken over de bereikbaarheid.

Laat de Cloud VPS hosting met je meegroeien

Als je website groeit of als je meerdere websites wilt hosten dan is een cloud VPS server makkelijk te upgraden. Meer CPU’s en geheugen is nooit een probleem en vereist geen website migratie. Alles binnen enkele minuten geregeld.

Wat is een VPS server?

Een VPS server is een virtual private server (cloud server). Je hebt gegarandeerde resources, zoals geheugen, processorkracht en SSD opslagruimte. Met een managed VPS nemen wij het onderhoud van je VPS volledig uithanden.

Hulp nodig bij het kiezen van VPS hosting? Neem contact op

Kom je er even niet uit met het kiezen van je VPS hosting? Geen probleem, neem gewoon even contact op met onze klantenservice. Deze staat 7 dagen per week voor je klaar om je te helpen.

De Techniek achter Cloud VPS hosting

IPv6 Ready

Het cloudplatform is bereikbaar via IPv6 en iedere cloud heeft onbeperkt IPv6 adressen.

Intel Xeon

We werken met de laatste generatie Xeon processoren en DDR4 ECC geheugen.

300Gbps+ Netwerk

Het netwerk waar we gebruik van maken heeft meer dan 300Gbps capaciteit.