Nieuw netwerk

We willen u graag informeren over enkele wijzigingen binnen ons bedrijf waarmee we het kwaliteits- en serviceniveau van onze dienstverlening gaan verhogen. We zijn een nieuwe samenwerking aangegaan met een netwerkprovider in Lelystad. Hierdoor kunnen we nog sneller schakelen, op elk moment van de dag direct ingrijpen bij technische problemen en bied deze partij ons diverse nieuwe mogelijkheden die wij ook u als klant kunnen aanbieden. Met de overgang vindt een verbetering plaats van de internetsnelheid en de daarmee samenhangende performance van onze diensten.

 

In de komende weken wordt uw pakket overgezet op de nieuwe servers. U hoeft hier zelf niks voor te doen, al uw data wordt automatisch overgezet. Van belang is te melden dat we overschakelen van het panel DirectAdmin naar cPanel. Dit panel biedt meer mogelijkheden en is zeer klantvriendelijk. Mocht u desondanks toch vragen hebben dan helpen we u uiteraard graag verder. In de loop van de komende tijd zullen we ook uw domeinnamen verhuizen. Ook dit gebeurt volledig geautomatiseerd en u hoeft hier niks voor te doen. De volledige migratie verloopt voor u uiteraard kosteloos.

 

Tot slot: we hebben besloten al onze diensten onder te brengen onder 1 vlag: Bedet ICT. De naam Joomlawebhosting zal dan ook langzaam verdwijnen.

Op deze pagina zullen wij u op de hoogte houden van de gang van zaken.